08. Litteratur & författare

Thrylos (rollspel)

2015-02-13 17:51 #0 av: bootydweller

Jag och min gamla sidskaparkompanjon (som bilderna ovan är ritade av) har skapat en svensk rollspelssida som heter http://thrylos.boards.net/

Här rollspelar vi kentaurer, fauner, nagor och sfinxer, litterärt. Vid intresse, skriv gärna i trådens så berättar jag mer! 

Anmäl
2015-02-13 17:53 #1 av: Zolah

jag här gärna mer, tycker sådant här kan vara riktigt kul :) 

edit: kommer inte åt sidan

Anmäl
2015-02-13 17:56 #2 av: bootydweller

#1 Det är för att jag skrev fel adress, haha! Förlåt! Nu är det ändrat och sidans adress är alltså http://thrylos.boards.net/ och ej proboards. Vad roligt att du är intresserad, jag blir så glad.

Anmäl
2015-02-13 18:02 #3 av: bootydweller

Rollspelandet går ut på att man skapar ett konto på sidan, skriver sin biografi (vilket jag kan guida dig med) och börjar rolla. Man skriver i tredje person om hur ens karaktär agerar, kommunicerar, och tar in intryck. Man kan skriva lite om naturen som finns beskriven på sidan. Sedan finns det så mycket mer man kan göra, man får välja ett underelement som ger karaktären krafter ju mer poämng man samlar. Det kan jag också gå in på. 

Thrylos betyder legend. Det utspelar sig i Antikens Grekland och administratörerna på sidan är döpta efter gudar ur grekisk mytologi. Vi har inte kommit igång med vår, för tillfället, hemliga historia ännu, utan just nu går sidan ut på att rollspela i Greklands sköna natur. 

Anmäl
2015-02-13 18:03 #4 av: bootydweller

Jag ska berätta mer efter bion, ag ska nämligen bort en stund nu. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.