08. Litteratur & författare

Artemis Fowl

2012-04-09 19:38 #0 av: LillyPop

Hej hej!

Jag är en tjej som ÄLSKAR serien Artemis Fowl (av Eoin Cofler). :) Jag har läst till Evighetskoden (+ Akten) och har fastnat för den stenhårt :D

Men nu har jag några frågor som jag hoppas nån vet :)

1. Hur många böcker finns det i serien?

2. Vad står det på framsidan av Evighetskoden? alltså dom där strecken... jag har försökt å tyda dom å så men det har inte gått så bra å läsa dom där små små strecken XD (måste ha dålig syn kanske)men jaja, är tacksam för svar :D

å en sak till! Finns det fler än jag som älskar serien? och vilken är eran favorit karaktär? :D själv så är det såklart lilla Arty (: 

//Lilly :)

Anmäl
2012-06-01 23:50 #1 av: Acerventus

Haha jag läste dem när jag var mindre. Tyckte den var bra då! All info finns på google. Böckerna, det där alfabetet och allting..

Mitt favoritcitat som jag mins det, är när han ska beställa in ett speciellt mineralvatten på en restaurang, och påpekar att han inte vill ha några isbitar i. Då de säkert är gjorda utav vanligt kranvatten... haha en riktig liten besserwisser den där!

Anmäl
2012-06-14 20:31 #2 av: LillyPop

haha okej! (:

Japp verkligen ;D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.