02. Film & serier

Ny serie - Teen Wolf

2011-06-07 10:30 #0 av: Endroppeihavet

Serien hade amerikansk premiär här i dagarna och hittils har de släppt två avsnitt.

Gymnasieeleven och hopplöst dålige lacrosspelaren Scott McCall följer med sin bästa vän ut i nattskogen för att leta efter ett lik som polisen söker efter. Hans kompis blir upptäckt och han själv blir jagad och biten av ett vargliknande odjur. Dagen efter börjar konstiga saker hända...

Enkel plott, enkla specialeffekter. Och jag vet inte riktigt vad jag tycker om manuset.. Men jag gillar idén och hoppas verkligen att serien kommer ta fart! Frågan är ju hur de kommer utveckla varulvtemat och hur ska det bli längre än en säsong?

Anmäl
2011-06-19 18:48 #1 av: fiffiluren

tredje avsnittet också släppt. Jag gillar serien även om jag inte riktigt är överens med hur dom ser ut i varulvsform. Men å andra sidan är det väl en lågbudjetserie så dom gör det bästa av situationen.

Men det verkar som om det kommer in en annan form av ulv också sen, och den blir nog dataanimerad, för se hur bra dom lyckas med det

http://fiffiluren.deviantart.com/

http://neopokles.deviantart.com
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.