- OT - Ej fantasy

OT - En mycket mycket glad medarbetare

2008-07-11 12:46 #0 av: Frida

Har för drygt en timme sedan fått reda på resultatet av första urvalet till högskolan i höst:

Jag kom in på Chalmers!

th_blissysmile

Satt här hemma med tårarna forsande åt alla håll och kanter när jag loggade in på Studera.nu och såg antagningsbeskedet. Har gått här hemma och varit orolig för att det kanske inte skulle gå vägen eftersom mina betyg låg strax över förra höstens slutliga antagningspoäng och urvalskriterierna brukar ju alltid vara högre i första urvalet. Men jag klarade mig på mitt senaste högskoleprov så nu den 19 augusti ska jag äntligen få börja läsa till civilingenjör i bioteknik.

th_pokal

Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

Anmäl
2008-07-11 14:29 #1 av: Madde80

Härligt!!! Grattis :). Bioteknik låter kul, hoppas att du har några utvecklande år framför dig. Själv minns jag bara en bråkdel av det jag lärde mig, men det är en sak man alltid har för sig om man gått på Chalmers - man vet hur man lär sig SNABBT!

Ha kul i höst på nollningen, och fundera på om du kanske ska vara med i en förening - det ger väldigt mycket mer åt skoltiden än bara plugga :). Själv var jag PR-chef för Sexmästeriet på H-sektionen (läste till dataingenjör på "lilla Chalmers" Lindholmen då. Vad jag förstår så har allt slagits samma nu).

Och utnyttja poolen och bastun i kårhuset ;). Det gjorde jag alldeles för lite.

Anmäl
2008-07-11 14:38 #2 av: EmmaG
GRATTIS!!!!
Anmäl
2008-07-11 16:16 #3 av: Frida

Tack så mycket!

#1 Jo jag har ju "gått på Chalmers" innan - dvs nästa alla kurser på GUs naurvetenskapliga basår hölls där. Dessutom läser pojkvännen datateknik (ska börja på fjärde året nu) så jag har hängt mer i några år. Sprungit på pubrundor, varit på sittningar, bio, de större festerna... Jag har ju till och med varit med i datasektionens egna guild i WoW 23
Vill helt klart vara med i en förening något år, kanske till och med bygga cortége. Men mest av allt just nu vill jag bara att den 19 augusti ska komma.

Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

Anmäl
2008-07-13 21:45 #4 av: leja

Lycka till. Låter kul. Men har själv läst i Uppsala så jag vet hur det är(men inget tekniskt för mig).

GRATTIS

Vad ska man ha som signatur tro?

Anmäl
2008-07-18 11:59 #5 av: Yuki

Wow! Grattis! Inte undra på att du är glad, och säkert stolt. Vilken dröm. Skrattande Min kompis vill också börja där.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.