11. Spel

Sacred

2009-04-19 15:28 #0 av: Tavar

Vill bara rekomendera dessa spelan ^^ både ettan och tvåan!

Har sittit som förstenad vid nya Sacred de senaste dagarna, och fick igår en rolig överraskning! Alla ni som gillar Blinde Guardian kommer få en rolig överraskning när ni kommer en bit i spelet Flört

Anmäl
2009-05-06 13:05 #1 av: EmmaG

För en som inte vet nåt *S* Vad är Sacred för spel? PC el. konsoll?

Anmäl
2009-05-07 01:28 #2 av: Tavar

Första sacred finns bara till PC men tvåan som denna lilla överraskning finns med på finns både till PC och X-Box.

Det finns 6 karaktärer att välja mellan, 4 av dessa kan vara onda eller goda medans en karaktär endast kan vara god och en endast ond. Alla karaktärer har varsin bakgrundshistoria och varsit mål samtidigt som att de ska fixa huvuduppdragen i spelet som är lika för alla. Man springer runt i en fantasyvärld där man ska göra massvis med uppdrag, alla är frivilliga utom huvuduppdragen och karaktärsuppdragen. Dock kan du samla på dig hur många uppdrag du vill samtidigt och avsluta dom i egen takt om ens alls Tungan ute Spelet är väldigt fritt trotts huvuduppdragen och du kan hela tiden ta dig tillbaka till en plats du lämnat. Har bara spelat detta på PC och kan tala om att det är ett riktigt krävande spel för datorn då det är ett stort spel som sällan pausar för att ladda samt med hög grafik. Finns tyvärr en del buggar men förhoppningsvis uppdateras de snart bort (spelet laddar ner uppdateringar med jämna mellanrum, crackar man dock spelet kan ibland craken inte fungera efter en uppdatering)

http://www.sacred2.com/landingpage/index_en.html

Länken går till hemsidan där man kan läsa mer om spelet och de olika karaktärerna :) Finns även demos att ladda ner på olika sidor på nätet om man bara vill prova lite först (vet dock inte om det finns lagligt någon stans -_-'')

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.