Etikett10-om-sajten-ifokus
Läst 8483 ggr
Frida
2009-07-02, 19:13

Ny på Fantasy?

Är du ny på Fantasy iFokus? Varmt välkommen till oss och nätverket iFokus! Här hittar du som är ny medlem hjälp med hur du kommer igång på forumet.

Som ny på sajten finns det en del att sätta sig in i. Just nu pågår dessutom en uppdatering av hela iFokus. Den nya versionen är skapad på en helt ny plattform och kommer kunna erbjuda en rad nya funktioner och möjligheter för oss användare. Eftersom uppdateringen fortfarande pågår så väntar vi med att berätta om alla funktioner och finesser. Vi kommer dock att berätta om dem efter hand som de blir klara.

Om du får tekniska problem så finns support.ifokus till din hjälp. Här kan du ställa tekniska frågor som har med sajten och ditt medlemskap att göra.

Som ny medlem på fantasy iFokus rekommenderar jag att du klickar på "Mina inställnignar" i rutan till höger. Då aktiverar du nämligen din egen sida där du kan skriva om dig själv, lägga upp bilder i fotoalbum med mera. Genom att klicka på "Mina inställningar" hittar du möjligheter att anpassa sidan så som du vill ha den.

Kom igång på Fantasy

Det kan kännas mycket att ta in om du besöker Fantasy iFokus för första gången. Här kommer en kort introduktion om hur du kan börja lära känna forumet:

  1. Tryck på knappen "Artiklar" under draken uppe till vänster. Om du scrollar ner hittar du ämnesrubriker. Klicka på dessa och se vilka artiklar som finns. Under varje artikel kan du ställa frågor eller lämna egen information.
  2. Tryck på knappen "Inlägg" som också finns under draken. Om du scrollar ner finner du liknande ämnesrubriker som tidigare. Här finns diskussioner inom en rad olika ämnen. Kanske kan du bidra med egen kunskap?
  3. Vill du berätta eller fråga något? Tryck på knappen "Skriv inlägg" under de tidigare nämnda knapparna. Välj en tydlig rubrik och placera ditt inlägg i lämplig grupp (ämnesområde).

Är det något du undrar över är det bara att ställa en fråga, gärna som en kommentar till artikeln!

Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

Frida
2009-09-01, 19:27
#1

Nu finns det en ny film upplagd på youtube som visar hur man gör för att prenumerera på en artikel eller en speciell tråd som postats i forumet. Med prenumerationstjänsten är det enkelt att ha koll på när en intressant tråd eller artikel uppdateras utan att du själv har skrivit i den så att den hamnar under "Mina inlägg" varje gång ett svar postas.

En länk till filmen hittar du i artikeln ovan.

Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

Frida
2009-09-03, 16:07
#2

Ännu en iFokus-film finns nu att beskåda. Denna gång handlar det om hur man lägger in bilder i fotoalbum på sin privata sajt. Länken till filmen hittar ni längst ner i listan i artikeln ovan.

Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

Frida
2009-09-11, 17:13
#3

Nu finns en film om hur du lägger in en egen Avatar, den lilla bild som visas till vänster om alla dina kommentarer och inlägg.

Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

Upp till toppen