Etikett11-spel
Läst 2334 ggr
Tavar
2009-04-19, 15:28

Sacred

Vill bara rekomendera dessa spelan ^^ både ettan och tvåan!

Har sittit som förstenad vid nya Sacred de senaste dagarna, och fick igår en rolig överraskning! Alla ni som gillar Blinde Guardian kommer få en rolig överraskning när ni kommer en bit i spelet Flört

But there's no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake.

EmmaG
2009-05-06, 13:05
#1

För en som inte vet nåt *S* Vad är Sacred för spel? PC el. konsoll?

// Emma, aka Althea

Rockerland - En blogg för oss tjejer som är rock/metalheads
Altheatrollets blogg - En blogg för geeken

Tavar
2009-05-07, 01:28
#2

Första sacred finns bara till PC men tvåan som denna lilla överraskning finns med på finns både till PC och X-Box.

Det finns 6 karaktärer att välja mellan, 4 av dessa kan vara onda eller goda medans en karaktär endast kan vara god och en endast ond. Alla karaktärer har varsin bakgrundshistoria och varsit mål samtidigt som att de ska fixa huvuduppdragen i spelet som är lika för alla. Man springer runt i en fantasyvärld där man ska göra massvis med uppdrag, alla är frivilliga utom huvuduppdragen och karaktärsuppdragen. Dock kan du samla på dig hur många uppdrag du vill samtidigt och avsluta dom i egen takt om ens alls Tungan ute Spelet är väldigt fritt trotts huvuduppdragen och du kan hela tiden ta dig tillbaka till en plats du lämnat. Har bara spelat detta på PC och kan tala om att det är ett riktigt krävande spel för datorn då det är ett stort spel som sällan pausar för att ladda samt med hög grafik. Finns tyvärr en del buggar men förhoppningsvis uppdateras de snart bort (spelet laddar ner uppdateringar med jämna mellanrum, crackar man dock spelet kan ibland craken inte fungera efter en uppdatering)

http://www.sacred2.com/landingpage/index_en.html

Länken går till hemsidan där man kan läsa mer om spelet och de olika karaktärerna :) Finns även demos att ladda ner på olika sidor på nätet om man bara vill prova lite först (vet dock inte om det finns lagligt någon stans -_-'')

But there's no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake.

Upp till toppen