Annons:
Etikett04-konst-och-eget-skrivande
Läst 2707 ggr
typ-t
10/11/07, 9:10 PM

Lite roligt

Här kommer någonting kul för er att hänga på. Jag påbörjar en berättelse och ni skriver fortsättningen.

det var en gång enstjärnklar mörk natt och en svart liten drake längtade efter äventyr.Då fick han se……….

(ni fortsätter berättelsen)

Annons:
Mezzzanina
10/12/07, 2:43 PM
#1

…en riddare i blank rustning komma ridande i full galopp på en svart häst.Riddaren närmar sig med dragen lans…men i farten så tappade han sin…….

Hedan
10/17/07, 9:42 AM
#2

….Lans och Fick hopa av och ta den men då flög daken upp i luften och tängte…..

Sehvrin
10/18/07, 4:18 PM
#3

…"Jisses vilken klant, bäst att jag håller mig undan" och flög upp och satte sig i en gammal fura. Men han släppte inte blicken från riddaren…

//Johanna, medarbetare på miljö.ifokus, svensknatur.ifokus och studier.ifokus

leja
10/20/07, 5:53 PM
#4

Riddaren gjorde sitt bästa för att få ordning på lans och rustning. Draken skakade på uvudet och undrade vad han sysslade med. När riddaren var klar började han rida igen, men bort ifrån draken i full galopp. Vad nu då ? tänkte draken och nyfiken som han var…

Vad ska man ha som signatur tro?

KickanW
10/20/07, 11:10 PM
#5

… flög han upp från grenen och följde efter den klantige riddaren. Som tur var märkte riddaren inte att han fått sällskap utan fortsatte sin färd med bestämd blick. Den stackars hästen blev efter ett tag så trött att den var tvungen att stanna. Riddaren skrev åt hästen att…

Mezzzanina
10/22/07, 6:20 PM
#6

_Jag lämnar dig här vännen, så du får vila.Jag kommer åter med vatten till dig efter månens nedgång.

Riddaren tog farväl av sin vackra häst, tog ett stadigt tag i lansen och gick iväg i gryningen för att söka…..

Annons:
leja
10/23/07, 3:01 PM
#7

målet. Han gick med raska steg. Medan draken flög högt ovanför och försökte att se vart riddaren var på väg. Vägen slingrade sig fram genom ett landskap fyllt av små kullar, skogsdungar och små gårdar som låg en bit ifrån varandra. Men vägen verkade sluta…

Vad ska man ha som signatur tro?

Frida
10/24/07, 3:58 AM
#8

mitt ute på ett öppet fält. De sönderrostade resterna av en spade och några andra verktyg låg utspridda i det knähöga gräset, som om dess ägare gått iväg en liten stund men sedan glömt att komma tillbaka.
Riddaren lyfte visiret på sin hjälm och svepte med blicken över omgivningarna. Fältet verkade öde och sträckte sig så långt han kunde se åt öster och söder. Mot norr började skogen tätna allt mer ända fram till de avlägsna bergen. Hade han bara lyft blicken lite högre upp på himlen hade han sett en mörk skugga avteckna sig mot den ljusnande skyn. Men det var inte draken som kom flygandes mot honom med olycksbådande…

Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

typ-t
10/25/07, 11:38 PM
#9

…syfte, nej det var en svart korp med ett medelande instucket i näbben.Medelandet kom från trollkaren i de höga berget Vulkanus.Han sökte en händig Riddare som kunde hantera verktyg.Riddaren såg sig om och tänkte på verktygen och den sönderrostade spaden i gräset.Han tog ett ljupt andetag och….

Mezzzanina
10/28/07, 6:15 PM
#10

Puttar upp!

mackeNR1
10/31/07, 2:07 PM
#11

..tog tag i spaden och grävde…

EmmaG
11/1/07, 4:38 PM
#12

…sig en fälla för vildsvinen och andra viltdjur. För hungern vred sig i riddarens mage och innan han fortsatte sin resa var han tvungen att få sig lite mat. Så han grävde och gillrade en fälla och gömde sig sedan bakom en buske i väntan på att något djur skulle hamna i hans fälla. Tiden gick och hungern blev värre och värre.. Men tillslut hörde han en duns och gick fram för att se vad som ramlat i fällan…

// Emma, aka Althea

Rockerland - En blogg för oss tjejer som är rock/metalheads
Altheatrollets blogg - En blogg för geeken

leja
11/1/07, 5:15 PM
#13

Den lilla svarta draken hade med spänning följt grävandet. Men kunde inte avgöra vad det var som riddaren grävde. Sen försvann ridddaren och draken blev mer nyfiken, till sist kunde han inte låta bli att flyga ner för att titta och trillade ner i gropen med en duns.

Då …

Vad ska man ha som signatur tro?

Annons:
typ-t
11/6/07, 5:51 PM
#14

…såg riddaren den lilla svarta draken i gropen.Det var det näpnaste han sett.Draken var ganska liten och nedsvärtad med sot.Hans ögon var liksom magiska och glimmade som rubiner.

Riddaren kunde inte låta bli att sträcka ner handen för att vidröra drakens rygg.Plötsligt flög den lilla draken upp i ett moln av sot och….

leja
11/29/07, 11:29 AM
#15

hostade till. Han satte sig avvaktande en bit ifrån riddaren och tittade på honom.

-Nämen, vad har vi här. sa riddaren. Tittade på draken och…

Vad ska man ha som signatur tro?

typ-t
12/23/07, 12:56 AM
#16

…granskade den.Han kliade sig på hjälmen och tog sig en funderare på om det vore bättre att låta den flyga sin kos än att fånga den.Den lilla draken nickade med sin näpna, nyfikna lilla nos och blåste ett stort mörkt moln av sot ur nosen.Luften fylldes av sot.Allt blev svart och riddaren…….

leja
12/27/07, 5:18 PM
#17

..nös. Flera gånger, så hårt att han inte kunde se något. När soten lade sig såg han inte den lilla draken, men kom ihåg vad han skulle göra. Dessutom var han hungrig, men kom han på han hade proviant på hästen, så han tog sina saker och gick för att leta rätt på sin häst.

Den lilla draken kikade nyfiket fram bakom trädet där han gömt sig och flög sedan upp för att följa efter riddaren. Det här var ett riktigt kul äventyr.

Tillbaka så fort han kunde samma väg som han kommit, snart såg han dungen där han lämnat sin häst. När han kom fram…

Vad ska man ha som signatur tro?

Upp till toppen
Annons: